Tuna AVCI’dan Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürü SARI’ya Ziyaret
Genel Başkanımız Sayın Tuna Avcı, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevine atanan Sayın Cahit Cihad Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette, adliyelerde ve taşra teşkilatında görev yapan personelin sahadaki güncel durumu detaylı şekilde ele alındı. Personelin karşılaştığı sorunlar, beklentiler ve çözüm bekleyen talepler doğrudan aktarılırken, özellikle çalışma koşulları, özlük hakları ve kurumsal işleyişe dair başlıklar üzerinde duruldu.
Görüşmede ayrıca, personelin daha verimli ve huzurlu bir çalışma ortamına kavuşabilmesi adına atılması gereken adımlar karşılıklı istişare edildi. Sahadan gelen geri bildirimlerin dikkate alınmasının önemine vurgu yapılırken, çözüm odaklı yaklaşımın devam etmesi temennisinde bulunuldu.
Genel Başkanımız Sayın Tuna Avcı, nazik kabulleri ve yapıcı yaklaşımı dolayısıyla Sayın Cahit Cihad Sarı’ya teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Genel Başkanımız Tuna Avcı’dan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına Ziyaret
Genel Başkanımız Tuna Avcı’dan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığına Ziyaret
Genel Başkan Tuna Avcı ve Yönetiminden Meteoroloji Genel Müdürü Volkan Mutlu Coşkun’a Ziyaret
Şehit Gazi Sen Batman İl Başkanlığı Hizmete Başladı
Şehit Gazi Sen Siirt İl Başkanlığı Hizmete Başladı
